Heren Loebas is de Gentse creatieve studio van Stijn D’Hondt(oud-leerling VISO) en Peter Van de Sijpe, ontstaan uit hun gedeelde passie voor design en reclame.
Heren Loebas wint prestigieuze Henry van de Velde Award
Creatieve studio Heren Loebas heeft een Henry van de Velde Award gewonnen binnen de categorie Graphic en Communication. Dit met de campagne van de B401 Bruggenbouwers voor Stad Gent. De Henry van de Velde Awards worden uitgereikt door Flanders DC en zijn de belangrijkste designprijzen in België, ook wel genoemd als de ‘oscars van design’. Op 22 januari 2020 volgt de officiële prijsuitreiking. Aansluitend kan je de tentoonstelling in BOZAR bezoeken van 23 januari tot en met 29 maart 2020 waar het project wordt gepresenteerd. Heren Loebas maakt daarbovenop nog kans om ook de publieksprijs in de wacht slepen. Hiervoor kan iedereen zijn stem uitbrengen via https://www.henryvandevelde.be/editie/editie-2020.