Binnen het vak Nederlands zijn de leerlingen van B4 aan het werk rond het thema ‘Samen presenteren’. Als allesomvattende taaltaak kiezen zij een reclamebureau of drukkerij waar zij later zouden willen werken.
Over dit bedrijf zullen ze dan in groep een PowerPoint-presentatie geven.

In de zoektocht op het net naar informatie, kwam een groepje op de Instagram-pagina van drukkerij Graphius terecht. De leerlingen vroegen extra informatie aan en kregen prompt een uitnodiging om het bedrijf te gaan bezoeken.  Deze kans lieten ze niet onbenut.

Enkele dagen later werden we hartelijk verwelkomd en kregen we een schitterende rondleiding.

Voor een aantal leerlingen schafte dit bezoek hen ook meer duidelijkheid rond de studiekeuze die ze aan het eind van het schooljaar zullen moeten maken.  Onze conclusie: “Print is terug van weggeweest en hotter dan ooit!”