Internaat VISO is vre WIJS


Op internaat kom je niet maar leef je. Je leeft in een omgeving waar je stelselmatig zelfstandiger gaat worden
Jij bent verantwoordelijk over jezelf. We verwachten dus wel dat je een zekere zelfstandigheid hebt en luistert naar de tips and tricks van de opvoeders. Naarmate dat je ouder wordt krijg je ook meer verantwoordelijkheden over jezelf, over het internaat en heb je meer vrijheden. Uiteraard is er de nodige structuur en studiebegeleiding voorzien voor degene die dit nodig hebben, zelfs de 5e,6e en 7e jaars krijgen nog de nodige begeleiding. Ook is leven op het internaat handig om de afstand te overbruggen en geen stress te hebben om te laat te komen op school. Daarnaast zijn alle maaltijden voorzien. Als laatste en dat is misschien wel het belangrijkste op het internaat is er plaats voor vrije tijd, activiteiten en dit zorgt ervoor dat er hechte vriendschappelijke banden ontstaan.


Onze kamers zijn allemaal uitgerust met een eenpersoonsbed, bureau, klerenkast, boekenrek en wastafel met spiegel. Ook is er een persoonlijke WiFi code.