Viso  >  Aankoop boeken

Aankoop schoolboeken.

Aankoop schoolboeken voor campus Mariakerke en Gent.

VISO Mariakerke

De schoolboeken voor het schooljaar 2023-2024 bestelt u best vóór 5 augustus via www.studieshop.be. De bestelde boeken ontvangt u thuis tegen portkost en tijdig vóór aanvang van het schooljaar. Als u thuis geen computer heeft, kunt u een computer op school gebruiken. Wij helpen u graag.

De betaling gebeurt met uw bankkaart. Als u de bestelling op school wilt plaatsen, breng dan uw persoonlijke bankkaartlezer (DIGIPASS – betalingen online) en uw bankkaart mee. Betalen met een overschrijving is niet mogelijk.

Met vragen kunt u steeds terecht bij onze boekenverantwoordelijke, of bij het secretariaat.

Voor andere aankopen van school- en werkmateriaal kunt u in ons winkeltje op school terecht. Elke leerling wordt begin september geïnformeerd over de werkwijze om schoolgerief aan te kopen.

VISO Gent

In VISO Gent kiezen we ervoor om de boeken op school te verkopen. Leerlingen of ouders komen op de boekenverkoop in augustus de boeken afhalen en betalen. De boeken kunnen cash of met bancontact betaald worden. De boekenverkoop is op dinsdag 29 augustus 2023 van 9u tot 12u en van 13u tot 16u.

De boeken voor de leerlingen in OKAN worden in de les uitgedeeld en komen nadien op de schoolfactuur.

De verantwoordelijke voor de boeken is Nancy Mestiaen. Andere aankopen van school- en werkmateriaal kunnen ook via Nancy gebeuren. Zij is te bereiken via secretariaatgent@viso.be of op het nummer 09/223 04 68.

Wij zijn een creatieve secundaire school waar we talent stimuleren en jongeren motiveren. School is immers meer dan leren.

Campus Mariakerke

Industrieweg 230
9030 Mariakerke
09 216 36 36
info@viso.be

Campus Gent

Jan-Baptist Guinardstraat 23
9000 Gent
09 223 04 68
infogent@viso.be

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij spammen niet, erewoord!

    Foutje opgemerkt? Laat het ons weten.        Lees ons cookie beleid en hoe wij omgaan met persoonsgegevens.